Един от основните призиви, които чуваме в последните дни, е

...
Един от основните призиви, които чуваме в последните дни, е
Коментари Харесай

Да пробягаш 42 километра на терасата

Един от главните апели, които чуваме в последните дни, е да поддържаме здравословен метод на живот, въпреки и в рамките единствено на дома ни . Единият значим аспект е уравновесеното хранене, а другият - постоянните тренировки.

И до момента в който едни си намират куп оправдания да не спортуват, като да вземем за пример, че фитнесът не работи, други оползотворяват пълноценно времето, което имат.

Французинът Елиша Ночомовиц съумя по най-хубавия метод да съчетае подготовката си за маратон , която тече от няколко месеца, с оповестеното изключително състояние в страната.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marathon-Man RunHappyTeam (@elisha_nochomovitz) на Мар 15, 2020 в 10:50 PDT

За 6 часа и 48 минути той изтича цели 42.2 километра - тъкмо толкоз, колкото кардинално е маратонското трасе. Неговото трасе обаче е 7-метров балкон , на който не стопира да прави кръгчета.

Според Ночомовиц, неговата самодейност е освен в поддръжка на концепцията за спортуване без значение от изискванията, само че и метод на поддръжка за медиците - когато поддържа форма, той няма да се разболее и няма да ги натоварва с още един пациент, написа Guardian.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marathon-Man RunHappyTeam (@elisha_nochomovitz) на Мар 5, 2020 в 11:02 PST

Разбира се, това е и физическо и психическо предизвикателство за спринтьора . Той шеговито си признава, че се е тормозил дали няма да смути съседите с шума, който подвига, до момента в който тича. Но се е случило тъкмо противоположното - всички се радвали на подвига му.
 Коронавирусът, Китай, Джанг Гуангфен и 103-годишният пациент, който се излекува
Да пребориш ковид на 103

Невероятни истории от Китай

Въпреки че французите към момента могат да спортуват навън, в случай че преди този момент попълнят специфична бланка, Ночомовиц не счита това за рационално, тъй като още веднъж ще провокира скупчване на хора и ограниченията няма да са ефикасни. Затова - взимаме образец от него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР