Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и

...
Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и
Коментари Харесай

"Стани богат" обиколи телевизиите, ето къде ще го дават от есента

Един от най-емблематичните и дълголетни телевизионни формати у нас и по света – играта „ Стани богат “, ще стане част от програмата на bTV още тази година. Предаването е знак и непокътната територия за към този момент добити и нови познания, а в ефира на bTV ще стъпи тържествено точно на 20-ата годишнина от първото си лъчение в България. Водещ ще бъде артистът Михаил Билалов, който влиза в ролята с присъщите му убеденост, непоклатимост, омагьосване и безподобен жанр на водене. „ Развълнувани сме, че имаме опцията да предложим на нашите фенове най- известната телевизионна игра за познания в света - „ Стани богат “.

Това неповторимо шоу – безконечна класика и неизменим рейтингов любимец – ще заеме достойното си място в програмната скица на bTV, с което освен откликваме на потребността от качествено и обогатяващо аудиторията наличие, само че и вършим поредна стъпка към одобряването на малкия екран като дом на най- известните и завладяващи международни формати в България ”, разяснява Христо Хаджитанев, шеф „ Програма “ в bTV Media Group.

„ Стани богат “ е първият интернационален формат, осъществен в България, и е версия на английския оригинал Who Wants To Be A Millionaire. Той започва на 12 май 2001 година и бързо се постанова като един от най-обичаните в българския ефир.

През годините се развива непрекъснато и през днешния ден е знак на качествено ТВ наличие и обезпечено развлечение посредством шерване на познание. С юбилейната си поява в ефир „ Стани богат “ ще предложи на феновете на bTV ново, обогатено наличие, с забавни участници, разнообразие от страсти, динамична игра на познания, трагични обстановки и най-много развлечение и време за цялото семейство, в което всеки може да научи нещо ново. Освен класическата игра и огромната премия от 100 000 лева, в регламента ще има и нови детайли, които ще дадат спомагателна стойност и друго, модерно лице на световноизвестната телевизионна игра. Освен в ефира на bTV, предаването ще бъде налично и на онлайн платформите на bTV Media Group.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР