Двама непознати с маски нанесли побой на осмокласник. Това твърди

...
Двама непознати с маски нанесли побой на осмокласник. Това твърди
Коментари Харесай

След побоя заради стрелба със снежна топка: Каква е версията на нападателите

Двама непознати с маски нанесли побой на осмокласник. Това твърди директорката на учебното заведение, в което той се образова. Случката е от Етрополе. Като причина за нея се показва, че ученикът хвърлил снежна топка по автомобила на нападателите.

Своята версия за случилото се пожелаха да опишат в ефира на „ Здравей, България ” и двамата младежи, които са посочени като причинители на побоя - 26-годишният Цветомир и 20-годишнит му брат Пламен.

„ Нападение не е имало. Както си карахме и по колата се чу мощен удар – неизвестно от къде. Не видяхме никой. Рязко навих кормилото и кривнах по пътя. За благополучие нямаше коли и не стана ПТП. Но при мен имаше малко дете, което доста се уплаши ”, описа Цветомир.

По думите му той спрял колата и видял по какъв начин две момчета тичат в противоположна посока. „ Веднага обърнах колата и ги настигнах. Попитах ги какво се случва, а единият замахна все едно ще ме удря и сподели, че се бил пошегувал ”. Цветомир акцентира, че е блъснал два шамара, само че не е чупил пръсти на ученика.

Брат му Пламен п0сочи, че до момента в който бягал, осмокласникът паднал. Той допусна, че точно тогава момчето е счупило пръстите на ръката си. 

„ Пострадалото момче е разказало пред педагогическия консултант в учебното заведение, че връщайки се с другар от хранителен магазин са се замеряли със снежни топки. Една от тях е блъснала колата. Младежът споделил, че има мощна болежка в лявата ръка. Свързах се с болничното заведение и с Министерство на вътрешните работи, с цел да може да бъде изработен обзор и да се откри какво се е случило. Ръката на момчето е гипсирана – двата пръста – четвърти и пети са с по една счупена фаланга ”, описа в ефира на „ Здравей, България ” Мила Манчева, шеф на СОУ " Христо Ясенов ", Етрополе.

Тя акцентира, че ученикът ѝ е споделил, че не е предизвикал с нищо експанзията. „ Неговият прецизен роман беше „ Ритаха ме с ботуши. Бяха с анорак с качулки.  Не можах да видя кои са. Не видях и колата, тъй като се уплаших ”.

Двамата младежи, които са обвинени за побоя, изрично отхвърлиха да са били маскирани или да са ритали пострадалия. „ Това са цялостни нелепости. Нали има камери и се вижда всичко. Не носехме даже и шапки.  Не се дегизирам до момента в който карам. Не съм тръгнал на война. не съм ритал никой. Единствено два шамара му ударих ”, уточни Цветомир.

Повече гледайте във видеото. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР