Дунав продължава подготовката си за пролетния дял от надпреварата във

...
Дунав продължава подготовката си за пролетния дял от надпреварата във
Коментари Харесай

Дунав уреди още един нов

Дунав продължава подготовката си за пролетния дял от конкуренцията във Втора лига под цялостна пара. През първата част от нея русенци се готвят в режим на двуразови тренировки и по-тежки натоварвания.

" Харесва ми, че играчите са извънредно фокусирани и стимулирани и подхождат доста съществено към своите отговорности. Опитваме се да засилим конкуренцията в тима, както и да подобрим игрово някои значими моменти ", съобщи старши треньорът на отбора Людмил Киров.
 Дунав стартира подготовка с футболист на проби Дунав стартира подготовка с футболист на проби
Тренировките не престават през днешния ден със утринна и следобедна сесия, като втората ще бъде на Градския стадион от 15:00 часа.

Първата контрола с Добруджа ще се организира на 14 януари в Русе. Най-вероятно срещата ще се изиграе на стадион " Дунав ", само че дефинитивно ще бъде несъмнено в границите на идната седмица съгласно натоварването на двата терена, които употребява тимът за своите тренировки.
 Дунав показа вратар Дунав показа вратар
Междувременно от клуба оповестиха, че е контрактувано още едно попълнение, което се чака да се причисли към тима напълно скоро и да бъде оповестено публично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР