Доставчикът на технологии Magna разработи нова напълно електрическа, свързана в

...
Доставчикът на технологии Magna разработи нова напълно електрическа, свързана в
Коментари Харесай

Magna с нови електронни устройства подпомагащи увеличаването на пробега и безопасността

Доставчикът на технологии Magna създаде нова изцяло електрическа, обвързвана в мрежа, задвижваща система. Планирано е тя да излезе на пазара през 2022 година „ EtelligentReach “ е името на новата технология и дебютира в автомобил от начално равнище на автомобилния пазар.

Задвижващата система се състои от два електрически мотора, инвертори и скоростни кутии, както и усъвършенстван програмен продукт за максимизиране на пробега и динамичността на шофиране на автомобила. По-нататъшното развиване на технологията eDrive и холистичният метод към създаването на транспортни средства в системата EtelligentReach би трябвало да разрешат разширение на пробега с до 145 км или 30 % спрямо някои транспортни средства BEV на пазара в този сегмент.

Подходът на Magna усъвършенства взаимоотношението на обособените съставни елементи на eDrive и целия автомобил със софтуерен пакет, който управлява няколко функционалности на автомобила. Например EtelligentReach употребява функционален модулен блок за ръководство в новото транспортно средство, който интегрира разнообразни функционалности за задвижване и окачване.

Те включват контролер за динамичност на шофиране, който покачва успеваемостта и функционалност за надлъжна векторизация, която има за цел да усъвършенства реакцията за безвредното разстояние с до 10 % посредством самостоятелното ръководство на всяка ос по целия път, без значение от изискванията и доста понижават силите на ръководство при динамично завиване.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР