Студент от университета в Делауеър, за когото се твърди, че

...
Студент от университета в Делауеър, за когото се твърди, че
Коментари Харесай

Студент от Делауеър, който изнесе „антисемитска тирада“, плюе върху паметника на Холокоста, обвинен в престъпление от омраза: заповед

Студент от университета в Делауеър, за който се твърди, че извърши „ антисемитска дрънканица “, до момента в който крещи „ ф- -- евреи " и разрушаването на алегоричен мемориал в кампуса в този момент е изправен пред обвиняване в закононарушение от ненавист, съгласно заповедта за арест.

23-годишната Джена Кандил изплю и унищожи цветно кодираните флагове на мемориала, всяко представляващо 10 000 души от разнообразни групи, изгубили живота си по време на Холокоста, заповедта за арест, получена от Fox News Digital твърди.

Твърди се, че тя е крещяла други вулгарни хули, в това число „ Евреите са гадни. Освободете Палестина “, се споделя в заповедта. Свидетел сподели на следователите, че тя е извикала: „ Холокостът трябваше да се случи. Освободете Палестина “, сподели представител на прокуратурата на Делауеър пред Fox News Digital. упрекнати в три закононарушения – закононарушение от ненавист, корист и безчинство – оповестиха в понеделник от прокуратурата на Делауеър.

Джена Кандил, 23, студентка в университета в Делауеър, изкрещя " евреи ", до момента в който разрушаваше алегоричен мемориал в кампуса. (Главен прокурор на щата Делауеър)

" Имаме горда история в отбраната на свободата на словото в тази страна, в това число и изключително политическото противоречие, " Това сподели основният прокурор на Делауеър Кати Дженингс. „ Но ние би трябвало да бъдем задоволително ясни, с цел да разпознаем дневната светлина – благи от нея, в този случай – сред митинга и омразата. “

Мемориалът се състои от редове от 1100 флагове, и всеки пъстър байрак съставлява 10 000 души, починали по време на Холокоста.

Цветовете съставляват разнообразни групи, в това число евреи, руски военнопленници, нееврейски полски жители, измежду няколко други целеви групи от хора.

Университетът на Делауеър (външен тип на Университета на Делауеър. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПЪЛНАТА ЗАПОВЕД –

„ Холокостът не е антична история “, сподели Дженингс. „ Осемдесет години по-късно международното еврейско население към момента не се е възстановило; неговите оживели към момента са с нас; и се опасявам, че към момента не сме научили уроците му. “

„ Виждайки това незнание на показ, изключително в все по-антисемитският климат би трябвало да бъде сигнал за пробуждане “, сподели тя. „ Все още имаме работа за извършване. “

Университетът сподели в изказване, че „ такива отвратителни произшествия нямат място в нашия кампус. “

“ Всички актове на дискриминация, расизъм, принуждение или деструктивно държание, които са ориентирани към която и да е група и заплашват благосъстоянието на нашата общественост, ще бъдат адресирани неотложно “, се споделя в изказване на управлението на университета. „ Често сте ни чували да показваме гордостта си от общността на университета в Делауеър за непрекъснато демонстриране на почитание и учтивост, даже когато имаме разлики в мненията и гледните точки. “

ГЛЕДАЙТЕ: СТУДЕНТ ОТ КОЛУМБИЯ съдебна експертиза ИЗКАЗВА

Арестът е единствено един образец за антиизраелски демонстрации в кампуса, минали границата на престъпност.

Лигата за битка с клеветата (ADL) съобщи в отчет от началото на януари, че е имало 361% нарастване на антисемитските офанзиви сред 7 октомври 2023 година, когато терористите на Хамас нападнаха Израел, убивайки 1200 души, до януари.  

Според ADL през 2023 година е имало рекордно високи 8873 антисемитски случая в Съединени американски щати. Антисемитските произшествия в университетските кампуси особено са скочили с 321% по отношение на 2022 година, с 922 случая.

Крис Ебърхарт е престъпен и американски новинарски кореспондент за Fox News Digital. Изпратете препоръки по имейл до [email protected] или в Twitter @ChrisEberhart48.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР