Докога? Мизия и други населени места отново са под вода.

...
Докога? Мизия и други населени места отново са под вода.
Коментари Харесай

Нинова във Facebook: Как се свиква, че с 200 лв. пенсия трябва да градиш дом отначало?

Докога? Мизия и други обитаеми места още веднъж са под вода. Това написа в своя Фейсбук профил водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка наводненията в разнообразни елементи на страната вследствие на поройните дъждове.
" Преживях потопа в Мизия преди 4 години дружно с моите съграждани. Спомням си цинизма на Ивелина Василева -министър от ГЕРБ тогава: “свиквайте, поради измененията в климата, ще е по този начин. " Как се привиква със страха при всеки по-силен дъжд, че ще те залее вълна, по какъв начин се привиква с обстоятелството, че с двеста лв. пенсия би трябвало да градиш дом изначало? И с безхаберието, некадърността на държавното управление и далаверите му с Напоителни системи и концесии на язовири ли да привикваме? Не, няма да привикваме ", безапелационна е Нинова.
" Ще ви държим сметка на всички от всевъзможни партии, които разрешихте да се изсекат горите, които нарязахте за скрап напоителни системи, които раздадохте язовирите за печалбарство и ви подсигурявам, че ще понесете отговорност за погубените домове и унищожения живот на стотици българи ", приключва обявата на Корнелия Нинова.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР