Г-н Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел

...
Г-н Пеевски няма да престане да атакува, понеже съм свидетел
Коментари Харесай

Христо Иванов отговори на Пеевски: Следващо управление с него няма да има, всички лъжи ще излязат наяве

" Г-н Пеевски няма да престане да нападна, тъй като съм очевидец на неговите извънредно унизителни опити, заставайки безусловно на четири крайници, да се моли на всички хора, които имат връзки с Америка ".

Това сподели пред журналисти  в  Народното събрание Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

" Тъй като господин не може да стане министър председател, бидейки лице от листата на Магнитски, този диалог се трансформира в неправилен. Той твърди, че има записан подобен диалог, само че това не е правилно. Мога да ви уверя, че в никакъв случай, и за секунда, не ми е минавало мислено да се кандидатирам за президент ", разясни той.

" Ясната ни кауза сега е да не допуснем по никакъв метод господин Пеевски на власт ".

" Няколко пъти в политическата си кариера съм можел да се кандидатирам за президент, и обществено е ясно, че това не е ставало ", изясни Иванов.

" Призовавам да се върнем към обикновено обществено финансиране ", разяснява той във връзка изтеклите записи.

" Категорично споделям, че последващо ръководство с Пеевски няма да има. Всички неистини ще излязат нескрито. Тази кална акция, която виждате, е смъртният вик на Пеевски. Обективно той гласоподава промените в Конституцията за правосъдната власт с това, което на него му изнася. Аз имам да опиша доста забавни неща, само че няма да го направя ", съобщи още Иванов.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР