СподелиБойко Борисов и Делян Пеевски отправиха отново почти едно и

...
СподелиБойко Борисов и Делян Пеевски отправиха отново почти едно и
Коментари Харесай

Пеевски отговори на Василев за премиерския пост: Лично ме е молил да е вицепремиер

Сподели
Бойко Борисов и Делян Пеевски насочиха още веднъж съвсем едно и също време обвинявания против „ Продължаваме промяната “, след следващата порция компромати, появили се в някои медии.

Според изтеклите записи водачите на Политическа партия пробват да намерят пари за акцията си от предходната година.

Това даде мотив на Борисов и Пеевски да разясняват записите. Според, чиито фотоси с кюлчета и пачки евро изтекоха преди години, а министър председателят по това време не отхвърли, че знае коя е „ госпожата “, която счита, че го е снимала.

„ Нещата са чудовищни, тези хора са обраснали с кешове, пудели, разяснява ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски в коридорите на Народното събрание във връзка със.



На въпрос, обвързван с на Асен Василев, за упоритости от страна на Пеевски към премиерския пост, ръководителят на Движение за права и свободи, уточни, че това кой какъв ще бъде, го вземат решение хората.

Асен Василев персонално ме е молил да го подкрепим да бъде вицепремиер, той мечтаеше за това да не е просто министър, с цел да може да ръководи дейно, съгласно неговите думи, и неговата съкровена фантазия бе да стане министър председател след Мария Габриел, на идната ротация да бъде махнат Денков и той да бъде министър председател, сподели Пеевски, представен от Българска телеграфна агенция.
Христо Иванов желал да е президент
Пеевски описа за диалог с Христо Иванов.
Накрая да ви опиша нещо, зад което заставам и господин Цонев е очевидец, Христо Иванов сподели – „ Аз желая да бъда президент, нуждая се от поддръжката на Движение за права и свободи, значимо е да унищожавам Политическа партия и да бъда единствен водач на дясното, по-късно да мога да стана президент, предлагам, господин Пеевски, вие да бъдете министър председател “, сподели Пеевски.
Важната цел на Христо Иванов е да пенсионира Борисов, изясни още той.
Председателят на Движение за права и свободи съобщи също, че в случай че Борисов счита да ръководи с „ тези пуделчета “, да знае, че те „ носят зестра – доста каруци с кеш “.
По-рано от „ Продължаваме промяната “ разгласиха във Facebook позиция, че публикуваните „ записи “ са следващ опит за кална акция против Политическа партия.

„ Вместо с политически причини, акцията се води с манипулирани записи и внушения през съмнителни медии.

Такава неистина и подстрекателство е използването на имена, които от дълго време служат за компрометиране при всяка обстановка.

В записите със подозрително качество се чуват накъсани изречения и изрази, комфортно подбрани за основаване на избрани внушения “, показват от Политическа партия.

Показателно, че въпросните записи се популяризират повече от година след събитията, за които се твърди, че са записани, означават те и допълват, че намират за доста необичайно и съвпадението с изявлението на един от съпредседателите на Политическа партия Асен Василев, в което той разкри проектите на ГЕРБ-ДПС за желанието на Бойко Борисов да бъде президент, а Делян Пеевски – министър председател.Нямаме какво да крием – не сме откраднали пари в чували от автомагистрали, не сме изнудвали и рекетирали бизнеси “, показват от Политическа партия.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР