Потресаващи кадри показват линейки, които се втурват към пистата, след

...
Потресаващи кадри показват линейки, които се втурват към пистата, след
Коментари Харесай

Сингапурските авиолинии: Смразяващ момент екипажът за спешна помощ се хвърли на писта след тежка турбуленция, уби един

Потресаващи фрагменти демонстрират коли за спешна помощ, които се втурват към пистата, откакто пасажер от Boeing 777 почина и няколко други бяха ранени след тежка турбуленция.

Една кола за спешна помощ със сини светлини пресича път, принуждавайки коли и рейс да спрат, до момента в който се придвижва към интернационалното летище Суварнабхуми в Банкок, където самолетът трябваше да кацне спешно този следобяд. Вижда се върволица от коли за незабавна помощ, която бързо следва и фрагментите скоро пресичат пистата, където са паркирани коли за спешна помощ, подготвени за идването на самолета.

Въпреки всички старания на парамедиците, един пасажер беше разгласен за мъртъв на към 15.45 ч. локално време. Други са ранени, се споделя в изказване на Singapore Airlines. 211-те пасажери и 18-те екипаж са напуснали лондонското летище Хийтроу нощес, макар че националността на умрелия екскурзиант не е разкрита на този стадий.

Когато полет #SQ321 навлезе във въздушното пространство в района, което сега претърпява рискови тропически гръмотевичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР