Докато оставяме зад гърба си 2023 г., поглеждаме назад за

...
Докато оставяме зад гърба си 2023 г., поглеждаме назад за
Коментари Харесай

Кармичният урок от 2023, който всяка зодия трябва да помни през новата година

Докато оставяме зад тила си 2023 година, поглеждаме обратно за финален път и се опитваме да си дадем сметка какво преживяхме и какви заключения можем да си създадем от пътя си през последните 12 месеца.

Какви неточности направихме? Каква карма натрупахме? С какви победи можем да се гордеем? Колко удара трябваше да понесем?

Най-важното, на какво ни научиха всички тези прекарвания? Само когато се вглеждаме в себе си и проучваме, можем да извлечем уроците, на които животът цели да ни научи, и да използваме това скъпо просветление, с цел да продължим напред с повече триумф и задоволство.

 астро 2024 iStock

Макар че всеки човек върви по своя строго самостоятелен път, астрологията разкрива избрани трендове в житейски и нравствен проект, които са довели до някои значими уроци за всяка зодия през 2023 година

2023 година не е била идентична за всички нас, само че в случай че погледнем през галактическата леща, можем да открием модел, който рисува забавна картина на кармичните уроци за 12-те зодиакални знака.

Докато се впускаме в непознатите води на 2024 година, е добре да осъзнаем и да запомним тъкмо тези житейски уроци, които ще ни оказват помощ да продължим с позитивните дейности и да не повтаряме остарели неточности отсега нататък. Вижте кои са те за вашата зодия в галерията:
 Кармичният урок от 2023, който всяка зодия би трябвало да помни през 2024  Кармичният урок от 2023, който всяка зодия би трябвало да помни през 2024  Кармичният урок от 2023, който всяка зодия би трябвало да помни през 2024  Кармичният урок от 2023, който всяка зодия би трябвало да помни през 2024
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР