Тъжно предположение, че това може да е последен сезон на

...
Тъжно предположение, че това може да е последен сезон на
Коментари Харесай

Тъжна вест за зрителите на Капките обяви Етиен Леви

Тъжно съмнение, че това може да е финален сезон на " Като две капки вода ", направи Етиен Леви.

Етиен Леви е част от сърцето на " Като две капки вода "! Култовото шоу за фалшификати, чийто 12-ти сезон приключи грандиозно преди броени часове в зала " Арена София ", към този момент е като втори дом за фамозния ни вокален възпитател, артист и музикант, за който постоянно е огромно предизвикатество да преоткрива скритите гении на звездите.

" Поредният 12-ти сезон, който не е изключено и да е финален, ме кара да се усещам същински признателен за споделеното огромно другарство с моите сътрудници музиканти и артисти, с които вършим по този начин, че този формат да бъде най-гледания и обичан, и хората да го чакат с неспокойствие. Това, което се случи, е нещо велико! И да, в този момент усещам тъкмо това надграждане, за което ме питаш. С всеки минал лайф сътрудници, които не са професионални артисти, преоткриваха и подобряваха своите певчески данни, успяваха да реализират едно техническо съвършенство, макар динамичността, на която аз доста държа. Изключително мъчно е да имитираш някой различен, по тази причина съм горделив от това, което реализираха!

Каквото и да кажа за Влади Зомбори, ще е извънредно малко! Това е един прелестен артист, танцьор, с усета на музикант и учудващо за всички – един прелестен артист! И не го споделям инцидентно. Винаги, когато разговарях с Влади, той ми споделяше: " Нямам искания да съм артист ", а аз постоянно му отвръщах с: " Ти нямай към себе си, само че аз имам към теб, тъй като имаш едни превъзходни певчески данни, които с времето се демонстрираха "  – и освен гласови. ", сподели той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР