Нападателят на Борусия Дортмунд Никлас Фюлкруг бе обявен като футболист

...
Нападателят на Борусия Дортмунд Никлас Фюлкруг бе обявен като футболист
Коментари Харесай

Обявиха част от националите на Германия за Евро 2024 по необичаен начин

Нападателят на Борусия Дортмунд Никлас Фюлкруг бе разгласен като футболист на националния тим на Германия за Евро 2024 във вторник, откакто от федерацията взеха решение да показват някои от играчите по необикновен метод, заяви ДПА.

31-годишният Фюлкруг научи за номинацията си от радио шоу на WDR.

" Имах информация, че това ще се случи. Много се гордея ", сподели Фюлкруг, включен по телефона в шоуто.

Той призна, че селекционерът Юлиан Нагелсман му е споделил след последните мачове с Франция и Нидерландия, че ще бъде част от тима за шампионата, което ще се организира сред 14 юни и 14 юли в Германия.

" Имахме дълъг персонален диалог по време на последната подготовка. Ако имаше подобен диалог и не си простак, разбираш, че ще разчитат на теб ", сподели още нападателят.

Фюлкруг, който има 15 мача за Германия с 11 гола, става петият футболист на германците, оголен в последните дни, преди да бъде разгласен публично целият тим в четвъртък.

Защитникът на Борусия Дортмунд Нико Шлотербек бе разгласен н вечерно шоу в публичната телевизия ARD, халфът Александър Павлович от Байерн Мюнхен чу името си в шоу на частният канал RTL, а вратарят на баварците Мануел Нойер и бранителят на Байер Леверкузен Йонатан Та научиха за повиквателните си посредством обществените мрежи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР