Британците, пътуващи до едно от най-добрите ваканционни места в Обединеното

...
Британците, пътуващи до едно от най-добрите ваканционни места в Обединеното
Коментари Харесай

Предупреждение за пътуване, тъй като британците са изправени пред глоби за това как се обличат в популярни ваканционни места

Британците, пътуващи до едно от най-хубавите ваканционни места в Обединеното кралство, могат да се сблъскат със солидни санкции, в случай че нарушават избрани правила за облекло.

Испания има вкара редица строги закони за туристите през последните месеци, в това число два по отношение на това какво могат и какво не могат да носят хората. Докато бикините и банските костюми са подобаващи за плажа и край басейна, търсещите слънце, тръгващи към питейни заведения и заведения за хранене или даже просто на оживена улица, могат да получат изгаряне, което никакво количество слънцезащитен крем не може да предотврати.

В взаимозависимост от местонахождението в страната, в която се намирате, санкции до £500 за всеки, който нарушава възбраната. Барселона – която приема 27 милиона гости годишно – постанова санкции от £250 на хора в техните едно и две елементи на обществено място.

И до момента в който Ибиса може да е известна със своите празненства и питейни заведения край басейна, английските туристи могат да се сблъскат с Глоби от £500 на Балеарските о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР