Учителка каза пред съда, че се е чувствала самотна и

...
Учителка каза пред съда, че се е чувствала самотна и
Коментари Харесай

Учителката Ребека Джойнс казва, че е била „самотна и е жадувала за внимание“ и признава, че момчето, на 15 години, е прекарало нощта в апартамента й

Учителка сподели пред съда, че се е чувствала самотна и „ харесва “ вниманието, което й е оказано от 15-годишна -годишна след разлъка - само че отхвърли да е правила секс с две тийнейджърки.

Ребека Джойнс сподели, че се е борила по време на рестриктивните мерки на Covid и разпадането на деветгодишна връзка, само че твърди, че в никакъв случай не е правила секс с момчетата. 30-годишната Джойнс към този момент беше отстранена от работа в гимназията и под гаранция за хипотетична полова интензивност с момче А, 15, когато се твърди, че е взела девствеността на втори юноша, 16, с който по-късно забременяла.

Джойнс отхвърля да е имало полова интензивност и пледира почтена по шест обвинявания за полова интензивност с двама младежи, до момента в който е била учителка. Тя е изправена пред кралския съд в Манчестър. Нито един от младежите не е разпознат, с цел да се отбрани неприкосновеността на персоналния им живот.

Джойнс застана на мястото за очевидци, с цел да отговори на въпроси на Джо Алман, обвинител. В горната част на пант...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР