До началото на Мастърс турнира в Монте Карло остават почти

...
До началото на Мастърс турнира в Монте Карло остават почти
Коментари Харесай

Новак Джокович тренира на клей в Белград


До началото на Мастърс шампионата в Монте Карло остават съвсем две седмици, само че Новак Джокович към този момент тренира интензивно на клей. Това излиза наяве от малко видео, оповестено в Twitter от сръбският публицист Йелена Медич. Тя оповестява, че Джокера ще се приготвя в Белград още няколко дни, след което ще отпътува за Княжеството.

Заради нежеланието си да се имунизира Джокович нямаше опция да взе участие на Australian Open, както и на Мастърс шампионатите в Индиън Уелс и Маями. Сърбинът игра в единствено една конкуренция от началото на сезона – ATP 500 в Дубай, където загуби от Иржи Весели на четвъртфиналите.

Участието на международния №1 в сезона на клей също бе в сериозна заплаха, само че това се промени фрапантно преди няколко седмици. Френското държавно управление анулира условието на имунизационни документи, което ще разреши на Джокера да играе на Мастърса в Монте Карло (10-17 април), а по-късно да пази купата си на Ролан Гарос (22 май – 5 юни). Непосредствено след ATP 1000 шампионата в Княжеството носителят на 20 трофеи от Големия шлем ще оглави схемата на конкуренцията в Белград (18-24 април).

Видеото от днешната подготовка на Новак Джокович можете да видите ТУК:
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР