Крал Чарлз бавно се връща на работа, след като беше

...
Крал Чарлз бавно се връща на работа, след като беше
Коментари Харесай

Крал Чарлз предупреди, че трябва да „се държи“ с кралица Камила заради здравословни проблеми

Крал Чарлз постепенно се връща на работа, откакто беше диагностициран с рак, само че е отчаян от продължителността на времето, което лишава възобновяване му от лекуването.

Говорейки в Good Morning Britain, Gyles Brandreth показа прозрение в скорошното посещаване на кралица Камила на събитие, отдадено на литературата в Съсекс. Той сподели: „ Кралицата, както знаете, обича книгите, обича да чете, обича да предизвиква хората да четат повече. И аз съм настойник на Четящия клуб на Кралицата, който взе участие в това.

„ Тя прекара един ден през вчерашния ден Съсекс посещава Lamb House in Rye, където в миналото е живял известният публицист Хенри Джеймс и създател на име Е. Ф. Бенсън, който е основал Мап и Лучия, трансфорат в ефирен сериал, в началото с Прунела Скейлс, която беше там през вчерашния ден, на 91 години, и нейния брачна половинка Тимъти Уест.

„ Хейли Уилс извърши и имахме градинско празненство. Това е магията на кралските особи. Дъждът скърцаше, беше пороен в един часа, в два часа величието се появи и облаци...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР