Николас Джари се доказва освен като отличен играч и като

...
Николас Джари се доказва освен като отличен играч и като
Коментари Харесай

Ударът на турнира: Джари смрази Циципас с фамозен прехвърлящ удар между краката

Николас Джари се потвърждава с изключение на като отличен състезател и като също толкоз добър " shotmaker ". Единичните отигравания на чилиеца все по-често попадат в международния видеообмен и му печелят голям брой нови почитатели, като всички може да си спомните какъв брой френетична беше поддръжката към него на миналия Мастърс в Маями. Чилиецът несъмнено завоюва наградата за най-хубав удар на Мастърса в Монте Карло, където извърши печеливш бекхенд смач от дъното на корта, с който остави на място Томас Мартин Ечевери, единствено че това беше едиствената разтуха на Джари в тази ситуация, тъй като той загуби въпросната среща.

Вчера пък международният номер 24 можеше да има всичко, което пожелае, тъй като още веднъж направи нещо доста рядко виждано по кортовете, само че също по този начин се поздрави и с успеха над Стефанос Циципас на шампионата в Рим, с цел да се класира за своя дебютен Мастърс 1/2-финал, където довечера го чака тежък конфликт с американеца Томи Пол който към този момент в профил Хуберт Хуркач и настоящия първенец Даниил Медведев.

Самото осъществяване от ракетата на южноамериканеца пристигна в петия гейм на първи сет, когато Циципас беше на единствено една точка от това да поведе с 4:1 и привидно беше направил съвърешната композиция от къса топка и лоб, единствено че двуметровият чилиец показва забележителен демараж, с цел да доближи до топката и ни подари с момент не тенис талантливост, изпълнявайки съвършения прехвърлящ удар сред краката, който беше безусловно неосъществим за първенеца от Монте Карло.

Stop what you`re doing and watch this tweener lob
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР