Днес стартира кампанията на Министерството на младежта и спорта –

...
Днес стартира кампанията на Министерството на младежта и спорта –
Коментари Харесай

Никога не е късно да започнеш Григор се включи в инициатива на Спортното министерство

Днес започва акцията на Министерството на младежта и спорта – " Спортът е за всички ". Големите имена на българския спорт в особено снимани видео материали споделят за избора им да посветят живота си на спорта, за неговата движеща мощ и за пътя им към триумфа като осъществени персони и спортисти.

" Спортът построява неповторими качества у нас – учи ни на дисциплинираност, на труд, да играем почтено. Придобиваме самочувствие и убеденост. Затова се обръщам към всички българи – намерете време да спортувате, тъй като това е инвестиция във Вас самите ", приканва министърът на младежта и спорта Димитър Илиев.

Илие също по този начин приканва подрастващите да се откъснат от виртуалния свят и да стартират да спортуват, с цел да се трансфорат в образец за цялото общество.

Григор Димитров пък се трансформира в първата ни огромна спортна звезда, чието видеопослание беше оповестено в обществените медии, а ето към какво прикани първата ни ракета:

Никога не е късно да започнеш да спортуваш. Важно е за всеки и имам вяра в това, тъй като спортът е здраве, мотивация и евентуално път към триумфа. Аз съм Григор Димитров и поддържам акцията на Министерството на младежта и спорт за всеобщия спорт - декларира някогашният номер три в света.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР