Baby Reindeer завладя света, когато се появи в Netflix заради

...
Baby Reindeer завладя света, когато се появи в Netflix заради
Коментари Харесай

Създателят на Baby Reindeer Ричард Гад за „едно нещо“, за което никога повече няма да говори

Baby Reindeer завладя света, когато се появи в Netflix поради завладяващата си история за действителния живот на основателя Ричард Гад дебнат.

Твърди се, че драмата на Netflix е основана на същинска история, написана и с присъединяване на Ричард Гад, който приспособява в стрийминг своята наградена пиеса за един човек за опита си да бъде преследван от жена лимитирана серия на колоса. След триумфа на драмата, почитателите на завладяващата серия може да получат още един късмет да гледат моноспектакъла, на който е основан сериалът.

След излизането на сериала, Ричард трябваше да излезе неведнъж, с цел да помоли почитателите да спрат да търсят същинската Марта, както и комика, който го е нападнал полово. Миналата седмица дамата, която твърди, че е същинската Марта, даже приказва с Пиърс Морган в първото си телевизионно изявление.

Ричард неотдавна разкри, че същинската идентичност на героите в известния му сериал не е нещо, за което той желае да приказва още веднъж. „ Не мисля, че в миналото ще го коме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР