Собствениците на iPhone и Android във Великобритания трябва да бъдат

...
Собствениците на iPhone и Android във Великобритания трябва да бъдат
Коментари Харесай

Virgin Media изпраща важно текстово предупреждение до всички потребители в Обединеното кралство - проверете телефона си сега

Собствениците на iPhone и Android във Англия би трябвало да бъдат деликатни, когато ревизират последните си текстови известия. Това е съвет от Virgin Media O2, който споделя, че измамниците употребяват нови и остарели способи в опит да подмамят потребителите да кликнат върху връзки за кражба на данни.

Според доставчика на мрежа и широколентов достъп в Обединеното кралство е имало скок на подправени текстови офанзиви с кибер мошеници, които сега се пробват да завоюват, като употребяват известия, които настояват, че безвъзмездните средства за енергийна успеваемост „ ECO4 “ са подготвени за грабване.

Тези текстове допускат, че има „ безвъзмездни “ надстройки за домове, които да оказват помощ за понижаване разноски за сила. Разбира се, в реалност известията просто се пробват да подмамят хората да предадат персонални данни и данни за заплащане.

Virgin Media O2 споделя, че енергийните измами са скочили нагоре в лигата тази година. Всъщност те към този момент са четвъртите най-често срещани текстов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР