Емердейл е готов за мъчителни сцени следващата седмица, когато Бел

...
Емердейл е готов за мъчителни сцени следващата седмица, когато Бел
Коментари Харесай

Бел Дингъл от ITV Emmerdale се нахвърля срещу Том Кинг на фона на сюжетна линия за злоупотреба, докато той изрича болна лъжа

Емердейл е подготвен за мъчителни подиуми идната седмица, когато Бел Дингъл се нахвърля против Том Кинг на фона на опустошителната история на двойката за принуждение.

Сапунката на ITV се занимава с сюжетна линия за насилствен надзор с героите и почитателите са видели по какъв начин Том изолира и манипулира своята партньорка Бел. Тъй като неговото подло държание се утежни в последно време и той я сложи под наблюдаване, последните епизоди взеха още по-сърцераздирателен поврат, защото Том стана нечовечен.

В идните подиуми Бел принуждава Том да получи помощ за държанието му, защото тя се зарича да го остави при селския ветеринар, като му дава обещание да промени държанието си. Всичко обаче е част от подлия проект на Том, защото по-късно през седмицата той изрича една болна неистина, с цел да резервира контрола си над Бел.

По време на обзор при доктор с Лиам Кавана, Том манипулативно хвърля Бел под рейса, когато вместо това твърди, че Бел е тази с проблемите. Извъртайки болна неистина, Том загатва,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР