Директорът на Захарен комбинат“ в Пловдив би трябвало вече да

...
Директорът на Захарен комбинат“ в Пловдив би трябвало вече да
Коментари Харесай

Директорът на Захарен комбинат в Пловдив с повдигнато обвинение във връзка с Арабаджиеви

Директорът на „ Захарен комбинат “ в Пловдив би трябвало към този момент да е притеглен към наказателна отговорност, заяви зам. основният прокурор Иван Гешев, представен от " Фокус ".

Гаранцията му е в размер на 250 000 лв.. Новината идва, откакто по-рано през днешния ден спецпрокуратурата и ДАНС претърсиха офиси на оръжейната компания " Кинтекс " и „ Захарен комбинат “.

 „ Акцията в „ Захарен комбинат “ Пловдив е по делото против семейство Арабаджиеви. Към наказателна отговорност е привлечена и жена, част от управническата верига на едно от главните сдружения от съзвездието на сем. Арабаджиеви. Определена ѝ е парична гаранция в размер на 75 хиляди лв.. За реализиране на сформира на закононарушения, на данъчни закононарушения, не като членове на проведената незаконна група, има и лица, които правят поръчения. Става въпрос за лица, които са по периферията на групата. Дошло е ред да работим и да предприемем дейности във връзка с тях. Претърсват се 7 адреса, конфискувани са доста забавни документи, свързани със притежатели на офшорни компании “, добави той, предава " Фокус ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР