В Бургас Минков води гражданско дело, с което иска детето

...
В Бургас Минков води гражданско дело, с което иска детето
Коментари Харесай

Заради това дете убиха сина ми: Бащата на Пейо подкрепи Велико за родителските права

В Бургас Минков води гражданско дело, с което желае детето да му бъде присъдено с привременни ограничения. Минков твърди, че е биологичен татко на детето като се базира на направен ДНК разбор, който е удостоверил това.

За да поддържа Велико Минков, в съда дойде бащата на убития Пейо Пеев Орлин Пеев.

" Аз не извършвам кражба деца. Заради това дете убиха сина ми. Тук съми в случай че ме питат, ще приказвам в интерес на Велико, татко на бебето на Габриела ", изясни Орлин Пеев наличието в съда. Той добави, че бебето е " доста добре, храни се, смее се ". В момента и за двете деца се грижат родителите на Пейо.



Подкрепа на Велико Минков пристигнаха да окажат и майка му, и неговата сестра.

Минков сподели, че се вижда със сина си през последните десетина дни и в случай че съдът му присъди родителските права, ще се оправи с поддръжката на майка си и сестра си.

" Аз към този момент виждам бебето, извозвам време с него, окъпвам го. Имаме построена добра връзка между тях ", сподели Минков.

На въпрос дали се е чувал с Габриела, той отговори, че е апелирал посредством медиите и към нея, и към юристите ѝ, и към роднините ѝ да беседват, с цел да се направи най-хубавото за детето. По думите му, в случай че Габриела мисли за детето, би трябвало да признае бащинството и да спре всевъзможни дейности, с цел да може детето да пораства под грижите на татко си.

" Как е допустимо две седмици под домакински арест, майката да не се интересува от детето си . Как след това ще потвърди тя пред съда, че е виновна майка, която се грижи за децата си, а не ги употребява за персонални цели - да вземем за пример да стои под домакински арест или да се отърве от някаква присъда ", съобщи Минков.

" Развоят е този, който чакахме - майката да стартира с процесуални хватки да отсрочва делото . Всъщност възражението за локалната подсъдност не ѝ беше почетено. Тя искаше да се гледа делото в София, тъй като има адрес там, само че е пропуснала да направи това несъгласие в законовия период и Бургаският областен съд отхвърли да почете молбата ѝ ", сподели юристът на Минков, Пламен Борисов.

Определението на Окръжния съд в Бургас предстои на обжалване пред Апелативния съд в града, заради което делото през днешния ден бе отсрочено.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР