Габриела искала делото да бъде гледано в София, а не

...
Габриела искала делото да бъде гледано в София, а не
Коментари Харесай

Габриела Славова отново протака делото за бащинство, макар изобщо да не търсела децата си

Габриела желала делото да бъде гледано в София, а не в Бургас

 

 

Габриела Славова, упрекната в убийството на съпруга си Пейо Пеев, още веднъж протака делото за бащинство на по-малкото ѝ момченце. Ексдепутатът Велико Минков потвърди с ДНК тест, че е татко на дребния Кристиян и към този момент открива своята връзка като родител с него. Днес в Бургаския областен съд той получи поддръжка от бащата на грубо удушения от жена си и тъща си Пейо – Орлин Пеев. „ Ако ме питат, ще приказвам в интерес на Велико “, отсече той на влизане в залата.

Но поради нов иск, заведен от майката Габриела Славова, делото още веднъж бе отсрочено.





И въпреки Велико да твърди, че Габриела не потърсила децата си, откогато е пусната под домакински арест, даже не поискала да ги види на фотоси, става известно, че тя е внесла иск за локална подсъдност. Изтървала е периода за подаването му, само че това не пречи да протака делото за бащинство, защото подлежал на обжалване.

Габриела желала делото да бъде гледано в София, а не в Бургас. Съдът въобще не даде ход и го отсрочи за средата на месец юни. Все още, несъмнено, не е ясно дали то ще се води в столицата, или още веднъж ще е в Бургаския областен съд.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР