Депутатът Радостин Василев предприе нова атака срещу Бойко Борисов.Борисов вече

...
Депутатът Радостин Василев предприе нова атака срещу Бойко Борисов.Борисов вече
Коментари Харесай

Радостин Василев скочи! Каза кой е изпрал Борисов

Депутатът Радостин Василев предприе нова офанзива против Бойко Борисов.

Борисов към този момент е спокоен. Прокуратурата е овладяна и той ще бъде " изпран ". Вината за това " изпиране " е на тези хора от ПП-ДБ, които два месеца обезпечават комфорта на господин Борисов да си реши той казуса с прокуратурата.Това сподели на брифинг в Народното събрание самостоятелният народен представител Радостин Василев, предават от Българска телеграфна агенция.
-->
Василев добави,че през днешния ден в Народно събрание сме очевидци на следващия епизод от сапунения сериал, наименуван „ имунитетът на Бойко Борисов и обединението за пране на Бойко Борисов и обединението на имунитетите “. Независимият народен представител напомни изявление на Бойко Борисов, че няма да си даде имунитета, и друго, в което споделя, че ще го даде, тъй като няма да бъде „ жертва на шантаж и изнудване “.

Василев означи, че никой от публицистите не е обърнал внимание на думите " шантаж и изнудване ". " Прокуратурата съгласно мен би трябвало да се сезира и да откри кой е шантажирал и изнудвал господин Борисов с неговия имунитет - дали това са сътрудниците му в обединението от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ или някой различен ", добави Василев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР