Депутатът от ПП-ДБ Петър Петров изненадващо подаде оставка като народен

...
Депутатът от ПП-ДБ Петър Петров изненадващо подаде оставка като народен
Коментари Харесай

Депутатът от ПП Петър Петров изненадващо се оттегля от НС

Депутатът от ПП-ДБ Петър Петров изненадващо подаде оставка като депутат. Тя бе гласувана при започване на днешното парламентарно съвещание.

Преди дни се разбра, че 41-годишният досегашен представител от 24-и изборен район-София може да бъде номиниран за началник на Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС). Петров бе депутат от " Продължаваме промяната " и в предходния парламент, съобщи БГНЕС.

Петров е приключил компетентност " Национална сигурност " в Академията на Министерство на вътрешните работи, " Право " в Югозападен университет " Неофит Рилски " – гр. Благоевград и магистратура по " Бизнес администрация “ в УНСС, демонстрира информация в уеб страницата на " Продължаваме промяната ". Специалистът има повече от 17 години опит като чиновник в службите за сигурност. В интервала 2004 – 2008г. е работил в Национална Служба „ Сигурност “ – Министерство на вътрешните работи, а след основаването на Държавна Агенция „ Национална сигурност “ продължава кариерата си там. От 2013 година до началото на 2022 година е заемал редица управителни длъжности в структурата на ДАНС. В интервала януари – август 2022 година е бил консултант в кабинета на Министър ръководителя Кирил Петков и секретар на Съвета по сигурността към Министерски съвет. Народен представител в 48-то Народно заседание.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР