От фейсбук профила на Нинела Върбанова, сдружение Ангели на пътя:Живите

...
</TD
>От фейсбук профила на Нинела Върбанова, сдружение Ангели на пътя:Живите
Коментари Харесай

Живите мъртви: Всеки може да е в главната роля

От фейсбук профила на Нинела Върбанова, съдружие " Ангели на пътя ":

Живите мъртви.

Не американският, а българският сериал.

По действителни случаи.

От нощес нови четири български фамилии стартират да живеят в българския вид на " Живите мъртви “. Хиляди към този момент ги чакат там.

Той стартира с позвъняването, че детето им е убито или тежко ранено в болница. Или единствено е умъртвило себе си. Или че е умъртвило себе си, приятелката си и е изпратило двама другари сред живота и гибелта.

Следващата сцена е по какъв начин на родителите бият инжекции с успокоителни, с цел да не се самоубият на момента. После се продължава на антидепресанти с години. Или вечно.

Следват сцените, в които родителите го виждат размазано в моргата или го получават в затворен ковчег. Защото не са могли да го сглобят за отворен.

Следват серии с заравяне, панахиди, монумент и вървене на гробищата доживот. Сериите са безчет.

Серилът е сложен даже за гледане, а за живеене е нетърпим. Край няма да има, до момента в който феновете не осъзнаят, че в идващия миг може да са в основните функции.

И до момента в който не схванат, че животът на децата им зависи и от тях.

П.С. На 08.06.2024г. съдружие " Ангели на пътя " провежда народен митинг в разнообразни градове против убийственото безучастие и корумпираните дейности на държавните институции, виновни за (без)опасността на пътя.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР