Успехите на Русия в Харковска област трябва да бъдат звънеца

...
Успехите на Русия в Харковска област трябва да бъдат звънеца
Коментари Харесай

Руската офанзива е „звънец за събуждане“ на украинските съюзници

Успехите на Русия в Харковска област би трябвало да бъдат „ звънеца за пробуждане “, прикани английският министър на защитата Грант Шапс, съгласно който съдружниците са се „ отвлекли “ от войната.

Руската войска напредна в североизточния район, възползвайки се от неналичието на оръжия и войски в Украйна. Съединени американски щати и европейските страни се забавиха с даването на обещаните военни доставки на украинската войска. „ Наистина се надявам, че ще бъде чут сигналът за пробуждане, който се опитахме да отправим в този момент “, сподели Шапс по телевизия Sky News.

„ Това не е война, в която можете да си позволите да бъдете изцяло деликатни,но по-късно да изключите или може би да се разсеете поради различен спор и по-късно да очаквате нищо да се промени на място “, сподели Шапс. „ Трябва да поддържаме (украинците) от самото начало, освен от време на време “, сподели английският министър, добавяйки, че американски боен пакет от 60 милиарда $ „ лиши прекалено много време, с цел да премине през Конгреса “.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели тази седмица по време на посещаване в Украйна, че помощта на Съединени американски щати ще има „ действително значение “.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР