Делян Добрев остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково, но

...
Делян Добрев остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково, но
Коментари Харесай

Делян Добрев остава областен координатор на ГЕРБ в Хасково

Делян Добрев остава регионален координатор на ГЕРБ в Хасково, само че четири пъти е помолил сътрудниците си от парламентарната група на ГЕРБ да му одобряват оставката като депутат.

Единственото решение на групата от довечера е, че на следващия ден ще има диспути преди гласуването в пленарна зала. По думите на депутати множеството от тях желаят да гласоподават " срещу " оставката.

" Не очаквайте да има политическо решение по въпроса с депутатската оставка ", съобщи ръководителят на парламентарната група Цветан Цветанов след днешното й съвещание. Той обаче заяви, че дружно с водача на ГЕРБ и министър председател Бойко Борисов е взето решение Делян Добрев да остане регионален координатор на партията в Хасково – позиция, която също пожела да напусне поради свадите с назначенията в общината.

На въпрос на " Дневник " дали е податлив да резервира този пост Добрев даде да се разбере, че ще го направи, защото поддръжката на съпартийците му го е разубедили да напуща. " На срещата нощес даже ми споделиха, че не Елена Йончева ме е избрала, с цел да ми желае оставката ".

Цветанов не отговори еднопосочно на въпрос на " Дневник " дали ГЕРБ желае оставката на кмета на Хасково Добри Беливанов и да има предварителни избори. Според прессъобщение на ГЕРБ нощес в Хасково Цветанов е декларирал, че съжалява за Беливанов. " Беливанов би трябвало да откри капчица морал да си подаде оставката ", сподели Делян Добрев.

На въпрос дали при предварителни избори ще бъде претендент на ГЕРБ за кмет на Хасково Цветанов се усмихна и сподели, че този въпрос сега не стои.

В дебатите за оставката на Делян Добрев в сряда се чака представителите на ГЕРБ да пазят тезата, че Българска социалистическа партия води компроматна война против тях.

По-рано през днешния ден Добрев разгласи, че социалистите желаят да прикрият протичащото се с Румен Овчаров
защото " той е гърбът на Нинова ". В понеделник антикорупционното звено на прокуратурата предяви поправено обвиняване на някогашния енергиен министър по следствието, известно като делото за " Мини Бобов дол ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР