Няма как коалицията ППДБ да влезе в коалиционно правителство с

...
Няма как коалицията ППДБ да влезе в коалиционно правителство с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Никога с ДПС, докато Пеевски е начело

Няма по какъв начин обединението ППДБ да влезе в съдружно държавно управление с Движение за права и свободи, до момента в който човек като Делян Пеевски е отпред на придвижването.

Това отговори на въпрос на " Труд news " съпредседателят на ППДБ и водач на " Да, България " Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Коментарът му идва след острите изказвания, отправени по-рано денем от страна на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски - че Иванов му е предложил да стане министър председател, а Иванов на от своя страна - президент, като по този начин отстраняват ГЕРБ като фактор.

" Пеевски замеси моето име в следващата конспирация и следващата купчина неистини. Г-н Пеевски няма да престане, защото съм очевидец по какъв начин се е молил извънредно унизително, безусловно заставайки на четири крайници, да се моли на всички хора, които счита, че имат някаква връзка с Америка, по всевъзможен метод да излезе от листата " Магнитски ". Заради това гласоподава измененията в Конституцията, които в частта правосъдна власт отстраняват неговото въздействие в прокуратурата ", съобщи Иванов.

Според него е знаково това, че макар този факт Пеевски не е излязъл от санкционния лист и нямало по какъв начин да излезе.

Нямало е диалог, в който да е било предлагано на Пеевски да стане министър председател, безапелационен бе съпредседателят на ППДБ. 

" Само заради тази причина няма по какъв начин Пеевски да стане министър председател, а ще става все по-неудобен. И заради тази причина ще продължи да ме нападна, защото се усеща използван и излъган в упованията си, че може да се измъкне от листата ", съобщи Иванов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР