Държавният глава подписа указа с предложение до 46-ото Народното събрание

...
Държавният глава подписа указа с предложение до 46-ото Народното събрание
Коментари Харесай

Президентът подписа указа за кабинета на Има такъв народ

 Държавният глава подписа указа с предложение до 46-ото Народното събрание да избере претендента за министър-председател на " ИТН ", оповестяват от пресцентъра на президентството. 

" Надявам се парламентарната група на Политическа партия " ИТН “ да продължава в открит и градивен разговор със своите сътрудници в Народното събрание да търси нужната парламентарна поддръжка в обединяване от общи цели и цели в полза на българските жители ". Това съобщи президентът на срещата с представителите на най-голямата по бройка парламентарна група в 46-ото Народно заседание, които показаха, според конституционната процедура, състав на Министерски съвет.

Президентът изрази вяра от Има Такъв Народ да са съумели да сформират държавно управление, което да работи като " обединен и ефикасен екип “. " От опит знам какъв брой е мъчно да се сформира кабинет, да се привлекат честни хора с ясни цивилен позиции и с нужните експертиза, опит и визия за развиване на съответното министерство. Надявам се, че сте съумели в тази нелека задача “, съобщи.

Държавният глава подписа указа, с който предлага на 46-ото Народното събрание да избере - претендент за министър-председател, излъчен от " ИТН “, за министър председател.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР