Да, три българки са изчезнали в Кипър. Но случаите са

...
Да, три българки са изчезнали в Кипър. Но случаите са
Коментари Харесай

Изчезналите в Кипър българки всъщност липсват от много години

Да, три българки са изчезнали в Кипър. Но случаите са разнообразни и не са близки като време – едната е изчезнала през 1999 година, другата - през 2008 година, е третата - през 2012 година. Нямаме публична информация от кипърските управляващи какво е станало с тях. Това сподели българският дипломат в Кипър Любомир Тодоров по тематиката със обвинения сериен палач Никос Метаксаз.
Тодоров сподели пред Нова телевизия и, че не разполага с публична информация за изчезнало 16-годишно българско момиче Яница през предходната година. Може да се приказват разнообразни неща, само че ние нямаме нито публична, нито неофициална информация, добави той.
По думите на дипломатическия ни представител, кипърските управляващи търсят общо към 30 дами и в листата има три българки – тези, детайлности за чието изгубване като време към този момент посочи Тодоров.
Посланикът посочи, че майката, която е българка, се е развела с бащата преди години и той е отгледал детето. Метаксаз е боен, настоящ капитан от кипърската войска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР