Руски дронове са поразили енергийни обекти и са оставили без

...
Руски дронове са поразили енергийни обекти и са оставили без
Коментари Харесай

Покровск в Донецка област се превърна в гореща точка във войната

Руски дронове са поразили енергийни обекти и са оставили без електричество елементи от Сумска област на Украйна, оповестиха районните управляващи.

Безпилотните апарати са атакували цели в градовете Шостка и Конотоп, североизточно от Киев и по границата с Русия. Аварийни екипи работят за възобновяване на електроподаването.

Ожесточените боеве в Покровското направление в Източна Украйна принудиха украинските войски да подхващат " маневри ", заяви Генералният щаб на украинската войска.
Ситуацията в направление Покровск и в други – Краматорск и Курахове – остава извънредно тежка и в този момент там се водят по-голямата част от бойните дейности. В Харковска област – нашите сили унищожават окупатора и резултатите са осезаеми.
Володимир Зеленски – президент на Украйна

След като доскоро повече от седмица съветските войски започнаха нахлуване в североизточната Харковска област, Украйна предизвести, че се следи скупчване на съветски сили и към прилежащата Сумска област и че това може да е симптом за идна атака и там.

Подложените на огромно напрежение украински войски се пробват да забавят врага на фронта в Харковска област, като употребяват въоръжени с бомби дронове, с цел да унищожат бронирана техника и транспортни средства.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР