Чаровната синоптичка на NOVA първо сподели снимка с краткия текст

...
Чаровната синоптичка на NOVA първо сподели снимка с краткия текст
Коментари Харесай

Честито! Стефани Обадяру ще става майка за първи път

Чаровната синоптичка на NOVA първо показа фотография с късия текст „ Последен ден на работа “, а малко по-късно разкри и каква е щастливата причина за това.

22-годишният модел заяви в персоналния си Instagram профил, че я чака „ едно прелестно начало “ в живота ѝ и „ скоро на бял свят ще се появи едно малко дребосъче, с което към този момент нямаме самообладание да се срещнем “.

„ Щастлива и повече от разчувствана съм да споделя това с вас и се надявам да ме извините за късото ми неявяване, само че както всеки младеж съм цялостна с хрумвания и стимулирана да работя, за това се надявам да очаквате с неспокойствие новите планове, които ще споделям с вас в бъдеще “, написа още Стефани.

Мъжът до Стефани Обадяру е футболистът Николай Колев , вратар на „ Витоша “ – Бистрица, като двамата разкриха връзката си относително неотдавна.

Стефани Рубен Обадяру дължи екзотичната си визия на майка си, която е българка, и своя татко от Нигерия. Тя израства в ж.к. „ Люлин “ в София и откакто приключва испанска гимназия, все още учи „ Неформално обучение “ в Софийския университет.

Детската ѝ фантазия е да бъде модел, а с тази специалност Стефани се занимава към този момент от пет години. Признава, че баба ѝ е тази, която я е подтикнала да посещава кастинги. „ Твърдеше, че съм доста хубава. Първата ми изява беше в музикален клип. Оттам си потеглиха нещата, фотосесии, реклами за чужбина “, спомня си Стефани.



Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР