Cardi B е показно за това, че стига да работиш

...
Cardi B е показно за това, че стига да работиш
Коментари Харесай

По-малката сестра на Cardi B - секси, дръзка и успешна, също като нея

Cardi B е показно за това, че стига да работиш старателно, всичко е постижимо. Само допреди няколко години тя изкарваше прехраната си като стриптизьорка, а сега е измежду най-слушаните рапърки в света.
 Cardi B на 30
Cardi B в 27 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

И по всичко проличава, че по-голямата ѝ сестра също се радва на триумфи, въпреки и не по този начин забележителни като тези на Cardi B.

Хенеси Каролина е втората щерка на Карлос и Клара Алманзар. Тя е родена на 22 декември 1995 година, което я прави малко повече от три години по-млада от Cardi B.

Хенеси Каролина е изтъкнат инфлуенсър и фешън блогър. Дори се опита с кариера в телезията, откакто се появи в два сезона на риалити предаването Love & Hip Hop: New York сред 2016 и 2018 година

В последна сметка Хенеси напусна шоуто, с цел да се концентрира върху обществените мрежи - и несъмнено наподобява, че това е верният избор.

Звездата към този момент може да се похвали с впечатляващите 7.6 милиона почитатели в Instagram.

На страницата си Хенеси Каролина постоянно споделя фотоси на своите тоалети, както и персонални фрагменти от споделеното време със фамилията си - в това число по какъв начин води племенницата си Кълчър на учебно заведение.

Друга забавна детайлност е, че точно по-малката сестра на Cardi частично има " виновност " за сненичния ѝ псевдоним.

Както добре знаем, театралното име на Cardi B е съкратена версия на псевдоним от детството, а точно Cardi Bacardi (Карди Бакарди). Певицата се снабдява с прякора Bacardi, сходно на марката ром, заради простата причина, че сестра ѝ пък носи имено на известно бренди - Хennessy (Хенеси).
 Пенелопе Крус, Моника Крус и по какъв начин наподобява сестрата на испанската актриса
По-малката сестра на Пенелопе Крус - секси и надарена, също като нея

Коя е Моника Крус

Bacardi в последна сметка е кратко единствено до B и певицата с горделивост носи прякора си доста преди да я връхлети международната популярност.

Що се отнася до Cardi и Хенеси, двете сестри не престават да бъдат доста близки, като постоянно се появяват дружно на публични събития, споделят от The Sun.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР