За единствената дъщеря на кралица Елизабет не се говори твърде

...
За единствената дъщеря на кралица Елизабет не се говори твърде
Коментари Харесай

Племенникът на крал Чарлз и връзката му с медицинска сестра

За единствената щерка на кралица Елизабет не се приказва прекалено много, евентуално тъй като принцеса Ан е изцяло отдадена на монархията в последните десетилетия. Затова пък двете й деца Зара Тиндал и Питър Филипс имат с какво да се похвалят.
 Питър Филипс и раздялата с Линдзи Уолъс - обичан внук на кралицата няма шанс в любовта
Любимият внук на кралицата, който няма шанс в любовта

Случва се и на тези със синя кръв

Докато Зара е щастливо омъжена за някогашния ръгбист Майк Тиндал, с който развиват и разнообразни бизнеси, за сина на Ан знаем, че няма особена удача в любовта. От 2008 година до 2021 година той е женен за Отъм Кели, с която имат две дъщери - 13-годишната Савана и 12-годишната Айла.

След това в продължение на три години 46-годишният Филипс излиза с Линдзи Уолъс. През април тази година обаче излиза наяве, че двамата са се разделили. Именно поради това през отминалия уикенд нови негови фотоси провокираха интерес.
 Снимка 664865

На тях племенникът на Чарлз е дружно с кралицата-консорт Камила и двете си дъщери на конните надпревари Badminton Horse Trials в Глостършир. Заедно с тях обаче е и жена, за която от няколко седмици се приказва, че е новата му половинка.
 Снимка 664864

Това е здравната сестра Хариет Спърлинг (дамата със слънчевите очила на снимките). " Тя изглеждаше доста щастлива и спокойна в компанията му, и удовлетворена да бъде видяна на едно от най-важните събития в конния спорт ", разясняват присъстващи пред The Sun.

Дали връзката на Питър Филипс с Хариет ще продължи следва да забележим. Факт е обаче, че точно на конни надпревари синът на избира да " демонстрира " новите дами на сърцето си - на дербито Epsom през юни 2022 година той се появи за първи път с Линдзи Уолъс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР