Броени дни след като Valve започна да отменя VAC банове

...
Броени дни след като Valve започна да отменя VAC банове
Коментари Харесай

Внимавайте: може да получите VAC бан в Counter-Strike 2, ако движите мишката си твърде бързо

Броени дни откакто Valve стартира да анулира VAC банове на сметки поради потреблението на функционалността Anti-Lag+ в Counter-Strike 2, играчите откриха нов елементарен метод да получат VAC бан в играта.

Оказва се, че с цел да си навлекат гнева на функционалността античийт системата на Valve, играчите на Counter-Strike 2 просто би трябвало да усилват чувствителността на мишката си до към 10 000 DPI и стартират да я движат доста бързо.

Играчи са съумели да получат VAC банове по време на загрявките: в образците, които циркулират из интернет, потребителите просто завъртат камерата и стрелят по всичко (включително по съотборниците си).

Някои от тях са били баннати доста бързо, до момента в който други е трябвало да играят с прекомерно висока сензитивност на мишката повече от час, преди да получат VAC бан.

Както блогърът във видеото нагоре уточни, казусът при игра с прекомерно висока сензитивност на мишката е бил следен още преди играта да излезе от бета версията си, само че е привлякъл вниманието едвам в този момент.

Вероятно системата VAC Live, която е предопределена да открива недобросъвестни играчи приема инцидентните и извънредно бързи придвижвания на мишката за някакъв тип хак и заради това банва играчите.

Valve към момента не е коментирала обстановката с бановете, само че евентуално скоро ще предприеме стъпки за премахване на дефекта. Избягването на VAC бан е даже по-лесно, в сравнение с приемането му: просто не настройвайте чувствителността на мишката си на доста високо равнище.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР