Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма да

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл няма да
Коментари Харесай

Хари и Меган няма да празнуват Коледа при Елизабет II

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл няма да посрещнат Коледа с Елизабет II. Ако до момента за това се носеха единствено клюки, то в този момент те станаха факт, доказан от Бъкингамския замък, написа "Монитор ".

По този метод херцозите на Съсекс нарушават дългогодишната традиция по време на презниците да бъдат с кралицата. За Хари това ще бъде повторно, тъй като той пропусна Коледата с баба си през 2012 година, когато бе в Афганистан.

Ако има някой, който да се радва на тази вест, то това е майката на Меган, при която фамилията ще прекара коледните празници – евентуално в дома на Дория Регланд в Лос Анджелис.

От понеделник Хари и Меган се отдръпват от публичния живот, а за Деня на благодарността на 28 ноември към този момент ще бъдат в Съединени американски щати.

Меган още веднъж бременна?

Представител на херцозите на Съсекс удостовери, че Елизабет II е показала схващане по отношение на решението на внука си и американската му брачна половинка. Според Ингрид Сюуорд, създател на няколко книги за кралското семейство, кралицата може и да е била до известна степен наранена от държанието на Хари и Меган, само че тя е прекомерно горда, с цел да покаже или да каже нещо по въпроса, написа в. „ Сън “.

За разлика от херцозите на Съсекс херцозите на Кеймбридж – прин Уилям и Кейт Мидълтън ще посрещнат Коледа при Елизабет Втора и принц Филип дружно с децата им – Джордж, Шарлот, и Луи. Това е следващото удостоверение, че двамата братя са поели по разнообразни пътища, както съобщи Хари наскоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР