Най-сладките породи кучета като палета – подгответе се за сладко

...
Най-сладките породи кучета като палета – подгответе се за сладко
Коментари Харесай

Най-сладките породи кучета като палета – Топ 10 класация

Най-сладките породи кучета като палета – подгответе се за сладко разтоварване! Тези най-сладки породи кучета като палета ще ви накарат да желаете да имате ваше лично куче допустимо най-скоро.

Тези сладки кученца ще ви накарат да се усмихнете. Независимо дали желаете да отглеждате дребна порода кучета или обичате огромните кучета, тези фотоси на кученца бебета ще ви накарат да се влюбите.

Класацията е направена след асортимент на доста породи кучета и след мнения на доста хора. Това не значи, че подредбата е тъкмо такава, тъй като всеки човек има своите желания. И неговото кученце е най-красивото на земята. Но въпреки всичко се опитахме да открием най-сладките породи кучета като палета. Насладете им се:

Сладко куче # 10: Кавалер Кинг Чарлз

Обикновено прочут като „ шпаньол за разтуха “, тази сладка дребна порода със златно сърце е явен избор за една от най-сладките породи кучета на света. Колкото бързо се влюбите, толкоз бързо и те ще го създадат. Големите им изразителни очи в действителност са прозорецът към тяхната сензитивна и съпричастна душа. Но това не значи, че всички те са меланхолични и седят в скута ви по през целия ден.

Те са игриви, енергични и относително лесни за образование. Обичан от хората и другарски надъхан към вашата котка. Кавалер Кинг Чарлз избира да бъде с хора или космати братя и сестри. Ето за какво тези сладки кучета живеят прелестно в дом с повече домашни любимци.

Сладко куче # 9: Уелско корги пембрук – най-сладките породи кучета като палета

Може да сте осведомени с два типа коргита – Уелско корги пембрук и Корги Кардиган . Пембрук е доста по-нова порода и има подвита опашка. Това е и породата, която е била определена от кралица Елизабет II. Като това е неиния окосмен сателит до напълно неотдавна, когато обичаната й Уилоу умря.

Породата Уелско корги пембрук се характеризирка като много умна, щастлива и обичаща. Но също по този начин има линия самостоятелност и дебелоглав. Ето същинската причина, заради която кралица Елизабет II обича толкоз доста своето корги.

Сладко куче # 8: Сибирско хъски – най-сладките породи кучета като палета

Давай, пробвай се да погледнеш встрани. Не, не помни. Съпротивата е безполезна, когато очите ви насочат погледа си към тази пухкава топка наслада. Сибирското хъски е част от фамилията на шпицовете. Тази порода кучета имат дебели космати палта, с цел да ги защищават от лютия мраз. Изключително красиво кученце, с забавни бодливи уши и клиновидно лице. Те не лаят постоянно, само че са гласни и вият, викат или „ приказват “.

Сладко куче # 7: Немски късокосмест пойнтер

Тяхното ловно завещание значи, че обичат да преследват косместа или перната плячка. Ще разберете незабавно, в случай че те виждат някаква плячка (като заек например), тъй като тогава те ще употребяват телата и опашката си, насочвайки и вдигайки единия крайник от земята, с цел да алармират, че имат диря. Известно е даже, че дребните кученца, които в никакъв случай не са ловували, вършат това.

Но в случай че ловът не е чантата ви, бъдете подготвени да извършите това кученце вашият нов сътрудник за тичане или туризъм. Защото извънредно енергичното куче от порода немски късокосмест пойнтер няма да бъде удовлетворен от късите разходки. Всички можем да се съгласим, че кученцата са извънредно очарователни. Но възрастта, когато кученцата са най-сладки, може да е малко по-голяма, в сравнение с си мислите.

Сладко куче # 6: Йоркширски териер

Смели и дръзки, тези сладки дребни самодиви се преглеждат като глезена порода. Те не са на мода единствено през днешния ден. В Англия, още през 19-ти век, те са били отглеждани за гонене на плъхове. В края на краищата те са териери, а всички териери са били отглеждани, с цел да гонят и убиват нещо.

Вероятно към този момент няма да ги намерите да преследват плъхове. Но те обичат да играят и да дават и получават внимание, а също по този начин глезено да седят във вашия скут. Дори може да им вършиме най-различни прически.

Сладко куче # 5: Пудел – най-сладките породи кучета като палета

Пухкавият външен тип на пуделите надали подсказва защо в началото са били отглеждани като порода. И точно – за добиване на плячка от водата, като за задачата тяхната четина (косата им) им защищава ставите от студената вода.

Косата им не капе прекомерно доста и не основава прекомерно доста пърхот, тъй че те постоянно са чудесни спътници на страдащите от алергии. Всеки пудел желае да се сгуши в своя стопани, тъй като се допуска, че те се усещат като член на вашето семейство и избират близостта до вас.

Сладко куче # 4: Бийгъл

Това е може би една от най-красивите породи кучета , тъй като бийгълът резервира очарователното си лице на пале през по-голямата част от живота си. Поне до момента в който сивите косми в последна сметка се промъкнат към лицето му. Тези дребни сладки мъници са стимулирани от мирис и непрестанно любознание, идващо от изостреното им подушване и желанието да преследват всеки мирис, който ги заинтригува.

Изследването и изследването са генетични, тъй че те се усещат най-добре със семейство, което обича деен метод на живот навън.

Сладко куче # 3: Голдън ретривър – най-сладките породи кучета като палета

Ако обожавате кученцето като пале и в никакъв случай не желаете този интервал да завърши, голдън ретривърът е извънредно подобаващ за тази цел. Това е една от най-бавно съзряващите породи кучета, когато става въпрос за глуповати черти на палавост.

Той обича да бъде обществен и да стане същински член на фамилията, тъй че ще бъде доста по-щастлив с вас, а не самичък в двора часове наред. Те са идеалното допълнение към всяко семейство с деца!

Сладко куче # 2: Немска овчарка

Сладко куче # 2: Немска овчарка

Известна със своята просветеност, висока сила и преданост, немската овчарка е една от най-популярните породи кучета в света. Въпреки страховитата си известност, множеството притежатели считат, че кучетата са лоялни, послушни и любящи домашни любимци.

Именно заради интелигентността си немските овчари са подготвени за военна работа, търсене и избавяне, както и за полицейски кучета. След Първата международна война завръщащите се бойци приказват толкоз доста за тази порода, че известността им избухва в Съединени американски щати. Малките са огромни сладури!

Сладко куче # 1: Лабрадор ретривър

Кучето лабрадор ретривър е супер другарска и спокойна порода и идеално фамилно куче. Може би това е повода, заради която тази порода оглави листата на Американския киноложки клуб (AKC) за най-популярните породи кучета през последните пет години.

Тези кученца, които несъмнено са една от най-сладките породи кучета, порастват бързо и доближават зрелост за към шест месеца. Те жадуват за деен метод на живот, с цел да бъдат щастливи и здрави. Единствената алтернатива е кое кученце е най-сладкото – черно, жълто или шоколадовото на цвят?

БОНУС 1 – сладко куче: Померан

Може би поради изобилната четина към гърдите и шията, която им дава смелостта на лъв, помераните са известни с това, че мислят, че могат да уплашат огромни кучета със своято свирепо джавкане. Те са по-големи, в сравнение с виталното его се простира върху хората и ще им хареса да бъдат в центъра на вниманието. Те нормално са доста игриви и обичат постоянно да бъдат в центъра на вселената.

БОНУС 2 – сладко куче: Акита

Акита произлиза от планинската и студена префектура Акита, най-северната област на остров Хоншу, Япония. Там се счита за свещено и, че носи за шанс. Кучетата от порода Акита се дават на новите му стопани като жест за положително здраве, а на болните хора – в символ за бързо възобновяване. Това е натъртено и мощно куче, което накланя везните сред 40 и 50 кг и е високо към 60 до 70 см.

Някои кучета Акита се оправят добре в фамилиите, само че някои са нападателни и се нуждаят от наблюдаване, изключително когато се хранят, защото са „ нападателни в храненето “. Акита е една от най-скъпите породи кучета в света .

БОНУС 3 – сладко куче: Каракачанско куче

Снимка: lapichki.com

Всички българи знаем за каракачанското куче, тъй като то е особено точно за България. То е едно от най-старите кучета за защита на стада селскостопански животни в Европа.

Кучето е самоуверено, интелигенто, с балансиран и самостоятелен темперамент, недоверчиво към непознати, отличен надзирател на повереното му стадо и имущество. Изключително правдиво на своя собственик. Като бебе е ужасно красиво, любвеобилно и миловидно.

Пишете в мненията кое кученце бихте поставили преди всичко!

Най-редките животни на света – Топ 10 ранглиста

Най-редките животни на света – животните са обичани от съвсем всички по света, само че хората са най-голямата опасност за тяхното оцеляване. Всяко едно от животните в този лист е освен рядко, само че и сериозно застрашено или „ просто “ застрашено. Сравнително дребната популация на тези редки животни се дължи основно на загуба на местообитания, лов или…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР