Bridgestone бяха избрани за партньор на Maserati Grecale, осигурявайки премиум

...
Bridgestone бяха избрани за партньор на Maserati Grecale, осигурявайки премиум
Коментари Харесай

Bridgestone разработва по поръчка гуми Potenza Sport за новия Maserati Grecale D-UV

Bridgestone бяха определени за сътрудник на Maserati Grecale, осигурявайки премиум гуми Potenza Sport за последното D-сегментно профилирано транспортно средство (D-UV) на италианската компания. По време на създаването бяха употребявани новаторски технологии за основаване на виртуална гума, позволявайки на Bridgestone да проектира, да тества и да направи фини настройки на Potenza Sport във виртуална среда, осигурявайки обилни изгоди в ефикасността и устойчивостта. Като част от партньорството, Bridgestone подсигурява гуми за върховия модел Trofeo, както и за MHEV версиите на модела Grecale.

Оборудването на Potenza Sport за Maserati Grecale Trofeo включва несъразмерен дизайн на протектора с непрекъсващи централни ребра, които са оградени от огромно външно рамо. По-твърдата структура на каркаса и подсилената конструкция на короната спомагат за разпределение на налягането и поддържане на сцеплението по време на остри завои и прекъсване, без да окажат въздействие на комфорта. Прецизното ръководство и способността за развиване на висока скорост са съвършеното комбиниране за V6 мотор с мощ 500 к.с., задвижване на всички колела и трансмисия с двоен съединител.

Bridgestone също по този начин създаде нова примес и шарка за протектора за полухибридните версии на Maserati Grecale D-UV. Гумите Bridgestone Potenza Sport са особено създадени, тъй че да намерят салдото в предизвикването да съчетаят по едно и също време положително ръководство в сухи условия, комфорт и ниско противодействие при търкаляне, дружно с създадена по поръчка шарка на протектора, с усъвършенствани канали за водоотвеждане и нова структура на короната. Това на собствен ред спомага да се обезпечи изключителна точност на кормилното ръководство, неотстъпчивост при завои и комфорт. Конструкцията на каркаса на Potenza Sport за MHEV версиите е проектирана да противодейства на спомагателното натоварване, което идва от хибридното задвижване, осигурявайки оптимална продуктивност при завиване, ускорение и прекъсване.

Версиите Maserati Grecale Trofeo и Grecale MHEV с създадените по поръчка Bridgestone Potenza Sport гуми към този момент са налични на европейския пазар.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР