Бащата на Новак Джокович - Сърджан отправи брутално послание до

...
Бащата на Новак Джокович - Сърджан отправи брутално послание до
Коментари Харесай

СКАНДАЛЪТ СЕ ИЗОСТРЯ: Бащата на Джокович нападна премиера на Австралия: Искат да го разпънет на кръст, синът ни е пленник на тези гадове

Бащата на Новак Джокович - Сърджан насочи брутално обръщение до министър-председателя на Австралия Скот Морисън, в което съобщи, че той не е мъж. За втори следващ ден обстановката към Новак в Мелбърн е водеща тематика в сръбските медии.

Баща му Сърджан, майката на звездата Даяна, неговият брат Джордже и чичо му Горан разкриха доста детайлности към казуса с визата и ужасното посрещане за международния номер 1.

" Новак е Сърбия, а Сърбия е Новак. Те тъпчат Новак, а с това и сръбския народ. Скот Морисън се осмели да нападне Новак и да го изгони. Искаха да го слагат на колене, само че освен него, а и страната ни. Ние сме горда, европейска, цивилизована нация. Никога не сме нападали никого, единствено се пазиме. Ние сме сърби, гордеем се с нашия Ноле.
свързани новини2909преди 1 часа
Това е политическа битка и няма нищо общо със спорта. Новак извърши всички нужни условия, с цел да влезе и да завоюва Шлема. Подобно на Исус, те се пробват да го разпънат, да го обезценят, да го слагат на колене. Но той ще издържи, както издържахме ние във войната преди години. Те ни бомбардираха, потискаха ни и ни унищожаваха, само че ние не се поддадохме, нито се предадохме. Ние сме горделив сръбски народ, чийто представител и кумир е нашият Новак ", сподели Сърджан Джокович.

" Взеха всичките му движимости и портфейла му. Той е в пандиза, нашият Новак е заложник на тези гадове! Срам за тях, това е битка на над 7 милиарда души по света за независимост на мисълта, словото и държанието ", продължи той.

" Вие, министър-председателя на тази далечна и красива страна, действате в сходство с вашите правила, които нямат нищо общо с нашите. Ние сме хора, а вие, сър, не сте. Новак е сърцето на страната ни. Новак е Сърбия, Сърбия е Новак. И освен Сърбия, само че и целият демократичен свят ", приключи гневната си тирада бащата на 20-кратния първенец от Големия шлем.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР