Българският игрален Лили Рибката на режисьора Ясен Григоров е подходящ,

...
Българският игрален Лили Рибката на режисьора Ясен Григоров е подходящ,
Коментари Харесай

Киномания за най-малките: три специални филма ще радват децата на фестивала

Българският игрален „ Лили Рибката ” на режисьора Ясен Григоров е подобаващ, както за децата, по този начин и за техните родители. Той е с присъединяване на обичани български артисти, като преобразената в ромка-магьосница Татяна Лолова (която напълно скоро завоюва премия за изцяло творчество на фестивала „ Златна Роза ” във Варна), Стоян Радев и Койна Русева, Елена Кабасакалова, Добрин Досев, Калин Сърменов, Десислава Спасова, Красимир Ранков, Линда Русева, Николай Урумов, Красимира Демирова, Луизабел Николова.

Необикновената история е за метаморфозите на едно дете, което провокира магическа буря, щом някой го огледа в очите. Тя го трансформира от момче в момиче и противоположното. Родителите на детето се местят на село, в покрайнините на което срещат семейство роми-магьосници. Техните вълшебни сили са съсредоточени в дъщеричката им Лили, която прави изключителна всеотдайност в името на странното дете. Филмът-приказка е за потребността от любов и непосредственост на родителите и техните деца, способността на хората да одобряват другите от тях, за любовта и другарството.

„ Лили Рибката ” ще очарова дребните фенове с приказната си атмосфера, а на родителите ще напомни позабравени истини.

Детските функции се извършват от Дарина Досева, Калина Асенова, Боян Григоров, Калоян Минчев.

„ Кончето на Уенди ” също е част от детската стратегия на Киномания. Тя е на режисьора Дагмар Зойме и споделя за живота на момиченцето Уенди, който се трансформира по въодушевяващ и изпълнен с паметни завършения метод, след инцидентната й среща с кончето Дикси.

Вълнуващ анимационен филм ще видят дребните фенове на Киномания. „ Тад Джоунс и изгубеният град ” е за най-непохватния авантюрист на света, който би трябвало да избави обичаната си от лаком милионер. Най-забавната анимация, въодушевена от Индиана Джоунс, която можете да си визиите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР