България се нарежда редом до САЩ сред нациите с най-много

...
България се нарежда редом до САЩ сред нациите с най-много
Коментари Харесай

България – на трето място по участници в трети кръг при юношите в Мелбърн


България се подрежда паралелно до Съединени американски щати измежду нациите с най-вече представители в третия кръг на Australian Open при юношите и девойките. Трима от общо петимата български представители в лицето на Адрияно Дженев, Илиян Радулов и Росица Денчева към този момент реализираха по две победи в Мелбърн.

Това подрежда България на трето място по брой представители в осминафиналната фаза. Трима тенисисти на този стадий има още единствено Съединени американски щати. С по четирима състезатели са Япония и Русия.

Родните гении съумяват да усетят по прелестен метод атмосферата на шампионат от Големия шлем в своя дебют в такава конкуренция. В последните дни те се радват и на прелестна поддръжка от трибуните. Димитър Кузманов и неговата майка Дора Рангелова постоянно следят мачовете им, а същото важи и за съветника на Българската федерация по тенис Пол Макнами, който е със брачната половинка си Елена. Мачовете през днешния ден посетиха посланикът в Австралия Светлозар Панов и брачната половинка му Мариана. По трибуните участват и доста българи, живеещи в Мелбърн.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР