Министерството за работа и пенсии (DWP) нареди на неплатените лица,

...
Министерството за работа и пенсии (DWP) нареди на неплатените лица,
Коментари Харесай

DWP принуждава 134 000 души да изплатят £250 милиона надплатени обезщетения

Министерството за работа и пенсии (DWP) подреди на неплатените лица, които се грижат за тях, да изплатят повече от £250 милиона, откакто им е надплатено компенсацията.

Към 14 май 2024 година DWP работи за възобновяване на пари от 134 800 души, които са поискали компенсацията, разкриха новите данни на Carer's Allowance. Последните данни бяха оповестени от DWP след парламентарен въпрос от депутата от Лейбъристката партия сър Стивън Тимс.

Помощта за полагане на грижи е на стойност £81,90 на седмица и се дава, в случай че се грижите за някого най-малко 35 часа на седмица. Можете да работите дружно с него, само че не можете да печелите над £151 на седмица след налози, национално обезпечаване, пенсионни вноски и възможни разноски. Ако въпреки всичко спечелите над този предел, тогава губите правото си на обезщетение и би трябвало да го върнете - даже в случай че е единствено с £1. Грижачите също могат да бъдат преследвани. Благотворителните организации, които поддържат болногледачите, споделят, че разпоредбите за това ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР