Австрийският клон на Raiffeisen Bank, известна европейска финансова институция, се

...
Австрийският клон на Raiffeisen Bank, известна европейска финансова институция, се
Коментари Харесай

Raiffeisen Bank ще предлага търговия с Биткойн

Австрийският клон на Raiffeisen Bank, известна европейска финансова институция, се приготвя да показа на своите клиенти благоприятни условия за търговия с криптовалути, в това число с известни цифрови валути като Биткойн (BTC).

След първичното оповестяване на крипто самодейностите си през април 2023 година, дъщерното сдружение на Raiffeisen Bank, Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien (RLB NÖ-Wien), напредва с проектите за пускане на крипто търговия в съдействие с Bitpanda, австрийска крипто компания.

Според информацията RLB NÖ-Wien планува да стартира да дава услуги за търговия с криптовалути във Виена през първото тримесечие на 2024 година

Като част от въвеждането на криптовалутите, потребителите на RLB NÖ-Wien ще имат достъп до набор от криптовалути, предлагани от Bitpanda, потвърдиха от институцията.

Лукас Ензерсдорфер-Конрад, заместник-изпълнителен шеф на Bitpanda, загатна по-рано, че крипто услугите на Raiffeisen ще обзет необятната гама от цифрови активи на Bitpanda, включваща над 2,500 криптовалути, в това число Биткойн и Етериум ( ETH ).

Освен това Ензерсдорфер-Конрад акцентира готовността на Raiffeisen да разшири услугата за търговия с криптовалути до разнообразни потребителски сегменти, включващи клиенти на дребно, частно банкиране и корпоративни клиенти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР