Бенджамин Коуен, познат крипто анализатор сподели своята гледна точка за

...
Бенджамин Коуен, познат крипто анализатор сподели своята гледна точка за
Коментари Харесай

Ето кога може да очакваме Биткойн да достигне своето дъно

Бенджамин Коуен, прочут крипто анализатор показа своята позиция за това по кое време Bitcoin (BTC) може да доближи дъното си, защото цифровия актив остава на равнище към $63,000.

Коуен означи, че настоящето ценово деяние на Биткойн прилича това след второто халвинг събитие на флагманската криптовалута преди осем години, а не на този през 2020 година

Коуен допуска, че въз основа на метриката за възвръщаемост на вложенията в Биткойн (ROI) след халвинга, водещата криптовалута може евентуално да доближи дъното на цикъла си през идващите седмици. Тази метрика съпоставя настоящата цена на BTC с цената ѝ по време на халвинг събитието, което се случи тази година през април.

Правейки паралели с цикъла от 2016 година, Коуен акцентира, че Биткойн поредно не е надхвърлял възвръщаемост на вложенията от единица до към три месеца и половина след халвинга. Макар да признава, че не е несъмнено дали историята ще се повтори, анализаторът преглежда това като евентуално доказателство за лятно дъно в цената на Биткойн.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР