Астролозите прочитат не само бъдещето и чертите на характерите на

...
Астролозите прочитат не само бъдещето и чертите на характерите на
Коментари Харесай

Най-добрите любовници в зодиака

Астролозите прочитат освен бъдещето и чертите на характерите на другите зодии съгласно звездите, само че могат да отсъдят и кои зодиакални знаци ги бива в размяната на интимни милувки. Ето кои са шестте зодии, които се оправят най-добре в леглото:

Овен: Налитат на алено

Родените под знака на Овена са буйни и пламенни натури, написа actualno.com. Те обичат секса и са подготвени да минат през огън, с цел да го получат. Управителят на знака Овен е алената планета Марс. Така че, в случай че желаете да ги заинтригувате, покажете им сякаш инцидентно, че сте облечени с алено долни дрехи под облеклата. Представителите на тази зодия по принцип са моногамни, тъй като обичат безрезервно колегата си и не биха му изневерили.

Телец: Палят се постепенно, горят дълго

Родените под знака на Телеца са необикновен случай в зодиака, тъй като са ръководени от Венера - планетата на любовта. И двата пола са страхотни любовници, само че би трябвало да се запасите с самообладание, до момента в който стигнете до там... Те са класици в желанията си - обичат любовната игра и са майстори в бавното разпалване на пристрастеността. Обожават физическия досег и имат гений за разкриване на ерогенни зони. И двата пола са доста издръжливи. Така че, в случай че ви чака любовно прекарване с представител от тази зодия, вземете предварителни ограничения, с цел да не капнете от отмалялост по средата на вечерта.

Близнаци: Забравете скрупулите

С родените под знака на Близнаци казусът е доста необикновен, тъй като те са интелектуалци. Дори и да става дума за секс, пътят към него отново минава през мозъка. Ако сте си наумили да вкарате Близнак в леглото, запасете се с доста самообладание. Предстои ви дълга игра на криеница. Представителите на този безоблачен знак обичат разнообразието. При Близнаците нещата би трябвало да се трансформират непрестанно, с цел да им бъде забавно.

Рак: Майсторите на целувката

Родените под знака на Рак са доста консервативни. Ако сте замислили къса случка за една нощ и никакво обвързване, няма да ви се получи толкоз елементарно, колкото си мислите. Те доста мъчно споделят “да”, само че когато го кажат, е за дълго време. Най-големите майстори на целувката и в случай че имате шанс да бъдете целунати от Рак, няма да желаете това да свършва. Сексът с тях е сетивен и бездънен. Обичат любовната игра и продължителните милувки. Имат обаче наложително изискване: в никакъв случай да не им изневерявате. Царе са на свадите от ревнивост!

Лъв: Огледала

Лъвовете обичат сантименталните жестове, които ги величаят и ги карат да се усещат единствени във вашите очи. Облечете еротично долни дрехи и безусловно им кажете, че сте го купили особено за тях. Лъвовете обичат да са единствени и незаменими, обичат да подчиняват...

Дева: Ще ви замаят

От една страна, Девите са интелектуален знак и имат потребност от мисловни провокации, а от друга - нужни са им дълбоки усеща, с цел да създадат първата крачка и да ви се отдадат. Комбинацията от тези две наложителни условия прави интимността с тях сложна за реализиране. Има и трето - тяхната деловитост. Ако на първа среща сте облечени със синтетични облекла, ще го одобряват за извънредно неприятен усет. В случай че сте съумели да заслужите достойнството да си легнете с представител на знака Дева, ще бъдете замаяни от наслаждение. Комбинацията от разсъдък и клокочещи като лава усеща ще ви прати на седмото небе.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР