Хороскопът за септември на Тамара Глоба е първото нещо, което

...
Хороскопът за септември на Тамара Глоба е първото нещо, което
Коментари Харесай

Пълен хороскоп за месец септември за всички зодии

Хороскопът за септември на Тамара Глоба е първото нещо, което всеки, който се интересува от бъдещето си, би трябвало да прочете. Според прогнозата на съветската астроложка, съвсем всички зодиакални знаци ще имат задоволително шанс, с цел да покажат цялата си увереност и умения да убеждават. Именно тези качества ще им оказват помощ в точния миг да съумеят в начинанията си, написа jenata.blitz.bg.

Глоба поучава да отложите основни решения, съществени медицински процедури и други значими въпроси до удобните за месеца дати 17, 18, 20 и 27.

Като неподходящи дни тя показва 21, 29 и 30 септември. Важни въпроси не би трябвало да се възнамеряват за това време. Препоръчително е да се заобикалят и спорове.

По отношение на финансите астроложката споделя, че загубите, които някои са претърпели през август, ще им оказват помощ за придвижване в кариерата. Някои обаче въпреки всичко ще би трябвало да сменят работата си.

Няма потребност да бързате да правите финансови интервенции с налични пари, бъдете деликатни с депозитите. Септември ще бъде подобаващ миг за струпване на средства.

На работното място единствената опция за реализиране на огромни висоти е работата в екип.

Овен

Смяната на сезоните ще засегне Овена. Настъпването на есента ще донесе нови занимания на представителите на този знак. Възможно е да зародят краткотрайни финансови усложнения, само че те няма да продължат дълго.

Телец

За Телците септември ще стартира с обмисляне на бюджета. Финансовата непоклатимост ще бъде прелестен плюс, само че въпреки всичко не би трябвало да се разпореждат с парите безсистемно.

Семейните представители на знака ще би трябвало да посветят по-голямата част от свободното си време на деца.

Близнаци

За представителите на този зодиакален знак следва спортна борба на работното място. Ако не се поддадете на страстите и следвате гласа на разсъдъка, ще можете да излезете от неприятностите като победител. В фамилията ще царува цялостна естетика.

Рак

През първия есенен месец ще ви се наложи да поработите крепко, с цел да увеличите парите си. Дори да ви се желае да починете, подобен късмет не би трябвало да се подценява. Подкрепата на най-близките ще ви помогне да не губите сили.

Лъв

През септември ще можете да постигнете доста. Благодарение на това в края на месеца ще можете да отидете на отмора с половинката си. Романтиката ще се отрази добре на връзката ви.

Дева

Есента ще стартира с преференциална опция за придобиване на нови познания и умения. И това се отнася освен за подрастващите, само че и за хората, които към този момент имат специалност. Обучението и курсовете ще бъдат от изгода за кариерата ви.

Везни

През този месец ще съумеете да се справите със страховете си и да възстановите връзките с роднините. Ако имате деца, не трябва да пренебрегвате проблемите им. Съветът на родителите може да бъде основен за тях.

Скорпион

Повечето представители на този знак ще бъдат заети с неприятности, свързвани с пренасяне. Не се разстройвайте, в случай че някои въпроси не се решат в точния момент. Сделката ще завърши сполучливо.

Стрелец

Представителите на този знак ще могат да зарадват фамилията си с приятни изненади. С началото на есента ще могат да си разрешат да си починат добре и да отделят повече време на околните и приятелите си.

Не е нужно да се тормозят за пари.

Козирог

Козирозите ще желаят да създадат нещо впечатляващо този месец, с цел да си основат име. Инвестициите в замисления план ще се трансфорат в надеждна основа за развиване.

Водолей

За Водолеите септември ще стартира с нови вероятности на работното място. Не би трябвало да се опасяват от смяна. Звездите поучават да поемат риск. Той ще се оправдае изцяло.

Риби

В предишното сте създали задоволително вложения, с цел да получите най-сетне дивиденти. Прието предложение за съдействие ще се окаже добър избор.

В персонален проект обаче не всичко е толкоз безпрепятствено. Понякога си коства да вършиме отстъпки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР