Всички знаят, че жените обичат вниманието. Но има три зодиакални

...
Всички знаят, че жените обичат вниманието. Но има три зодиакални
Коментари Харесай

Жените от тези зодии имат нужда от постоянни комплименти

Всички знаят, че дамите обичат вниманието. Но има три зодиакални знаци, които мъжете няма по какъв начин да завоюват без красиви думи и удивление.

За да притегли вниманието на една жена, всеки човек би трябвало да покаже признаци на внимание и по всевъзможен метод да покаже, че дамата, която в действителност харесва е значима и специфична. В това се включват похвали, благи жестове и непрекъснато внимание.

Това е изключително належащо, когато става въпрос за красивите представители на тези три зодии:

Водолей

Те обичат изненадите, тъй че мъжете, които желаят да се сближат с тях и да завоюват сърцето им, ще би трябвало да бъдат изобретателни, с цел да създадат удобно усещане на тези нежни същества. Идеалният човек в разбирането на дамата от зодия Водолей е образован човек с огромно възприятие за комизъм, кадърен да опише забавни истории и да преодолее даже най-трудните трудности в живота. Жената от тази зодия има потребност да вижда силата и твърдия темперамент на мъжа до себе си. Те не харесва мамини синчета. Но несъмнено, би трябвало и да сте сантиментални. Да, в случай че желаете да завладеете жена- Водолей, ще би трябвало да се научите да комбинирате всички качества на супергерой.

Риби

Те са безвъзвратен мечтатели, чувствени, сантиментални и доста прочувствени. И в случай че в живота такива дами постоянно са несигурни, то във връзка с любовта те знаят тъкмо какъв вид човек желаят да видят до тях. Той би трябвало да е деликатен, сантиментален, да им прави непрекъснато похвали, с цел да се усещат красиви и специфични. В противоположен случай дамата Риби не се усеща добре и търси внимание от други мъже. Скъпи коли и диамантени пръстени- от това Рибите не се нуждаят, а от непрекъснати похвали и думи на удивление.

Лъв

Във взаимоотношенията, както материалната страна, по този начин и прочувствените страни са значими за дамите от зодия Лъв. Те желаят до себе си Мъж с основно „ М “, каквото и да значи това за тях. Жените лъвове са подготвени да се подчинят на мъже, които с думи и на процедура им потвърждават, че дамата е скъпа за тях. Във всеки смисъл на думата. Ако желаете да я извършите щастлива, непрекъснато ѝ казвайте, че тя е най-хубавата, единствената и неповторима, че даже не знаете по какъв начин да благодарите на ориста за щастието да бъдете с нея и такива жизненоважни изречения за една Лъвица. Безразличен, безсърдечен и свидлив, в това число и върху страсти, мъж дамата Лъв в никакъв случай няма да избере.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР